Quincy Olivari a pleuré pour Steph Curry

2024-10-19 17:17:00

[–>

Lejkersi su odigrali poslednji pripremni meč pred novu sezonu, a trener Džej-Džej Redik je šansu dao pridošlicama u timu. Tako su u meču sa Golden Stejtom, od kojeg su ubedljivo poraženi 132:74, dominirali sin Lebrona Džejmsa Broni i Kvinsi Olivari.

[–>

Posle meča Olivari je govorio o svom najvećem idolu – Stefu Kariju. “To je ludo jer ga pratim otkad sam bio u osnovnoj školi, on mi je najdraži igrač“, započeo je novi igrač jezeraša.

[–>[–>[–>

Zbog omiljenog košarkaša nije mogao da sakrije suze. “Prva stvar koju mi je rekao je da voli moj stil igre, a ja sam mu odgovorio da sam ja njegov fan. Imam njegov dres, dvaput mi ga je potpisao, spavao sam u njemu. Hteo sam da budem poput njega, da ga upoznam i da dobijem njegovo poštovanje”.

[–>[–>

Titula najefikasnijeg u redovima Lejkersa pripala je upravo Kvinsiju Olivariju koji je za nešto manje od 40 minuta postigao 22 poena, a najbolje je odigrao drugu deonicu u kojoj je proveo svih 12 minuta na terenu. U šutu za tri bio je precizan pet puta iz devet pokušaja, dok je za dva šutirao sedam puta i pogodio tri. Uz to je upisao još i sedam skokva i dve asistencije, ali je njegovu dobru defanzivnu igru pokvarila činjenica da je izgubio sedam lopti.

[–>[–>[–>

Oliveri je studirao na Ksaveri univerzitetu, ali nije izabran na draftu. Pružila mu se prilika da potpiše desetodnevni ugovor sa Lejkersima u predsezoni i već mu se pružila prilika da na drugoj strani terena upozna svog idola. Dok je bio manji Olivari je dobio Karijev potpis na dresu, a sada i na patikama.

[–>

Još uvek nije poznato da li će momak rođen 2001. ostati u dresu Lejkersa.

[–>[–>

Instagram/HouseOfHighlights Nikola Jokić pred početak nove NBA sezone

[–>[–>[–>[–>[–>[–>



#Quincy #Olivari #pleuré #pour #Steph #Curry
1729347794

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.