Uni remporte une victoire digne de l’or en Hongrie (71-74)

2024-10-23 21:02:00

Roberto Íñiguez fa dies que adverteix que sense Ainhoa López ni Mack, i afegim-hi ara també Guerrero, la benzina de l’Uni dona pel que dona. Fins ara, Déu n’hi do, perquè tant a la Lliga Femenina com a l’Eurocup, el full de serveis continua immaculat. A Hongria, contra el Pécs, l’Uni ha sumat una nova victòria (71-74), la tercera en aquesta fase de grups de l’Eurocup, i mira que n’anirà de bé aquest resultat per fer bo l’objectiu de tancar la fase de grups el més amunt possible pensant ja en els futurs encreuaments. Un altre cop el joc interior rival ha provocat un autèntic estrip a l’equip gironí. Si la setmana passada es va ser a temps de minimitzar l’efecte de Kunaiyi amb quatre triples seguits al darrer quart per finiquitar el Campobasso, avui, qui ha emergit ha sigut una vella coneguda de Fontajau: Julia Reisingerova. I tot i el seu espectacular partit, i que l’Uni ha perdut massa pilotes i ha errat massa tirs lliures, les gironines s’han endut una victòria que val or. Un triomf fonamentat en la clara passa endavant que ha fet l’equip al darrer quart, amb un 17-25 de parcial.